søndag 3. desember 2006

Tilbakemeldinger begynner å komme inn

Etter å ha blitt utsatt i alle ledd av produksjonen (både klargjøringen før trykkingen, produksjonsproblemer ved trykkeriet og transporten til forlaget) har endelig boken ENDETID nådd ut til lesere over hele landet. Tilbakemeldingene begynner å komme inn fra ulikt hold. Disse vil bli lagt inn som kommentarer til denne posten. Les kommentarene hvis du er interessert i korte tilbakemeldinger på hvordan andre har opplevd boken.

20 kommentarer:

Ulf Magne sa...

Tilbakemelding på tlf fra begeistret leser:

HALLELUJA. Dette var sterkt å lese. Det er utrolig viktig at denne boken blir spredt rundt omkring i Norge. Den gjør noe med deg.

Ulf Magne sa...

E-post fra en leser i nord:

Vi var på et bedehus og hørte forkynnelse om endetiden, men det ble en diskusjon etterpå omkring dommen over nasjonene. Det ble en vond stemning. Men etter møtet gav vi boken Endetid til en av de som debatterte, og han opplevde at dette gav han nytt lys og oppklarte ting som var uklart.

Ulf Magne sa...

Samtale med en leser:

Kapitlet om Kristi domstol var spesielt interessant. Her var det mye jeg aldri har tenkt på. Det ble til ettertanke for meg.

Anonym sa...

Jeg tror forsinkelser og utsettelser var et åndelig angrep for å stoppe en viktig bok. Dette er nemlig ikke bare en ny bok om endetiden, slik jeg ser det, men et rop om å være rede - for Jesus kommer snart. Hvis ikke denne boken vekker til omvendelse og inspirerer til å vinne mennesker for Gud, da vet ikke jeg hva som skal til. Da tror jeg ikke det bare må vekkelse til, men en total omvendelse. Takk for en riktig oppvekker. Den har tilført mitt åndelige liv noen vitaminer.

Anonym sa...

Jeg synes det var mye kjent stoff i boken, men så har jeg også vært mye opptatt av endetiden gjennom mange år. Det jeg kanskje satte mest pris på i boken var det første kapitlet, om døden. Det og kapitlet som gjennomgikk de jødiske festenes messianske betydning var også interessant.

Anonym sa...

For meg var det mye nytt. Takk for en veldig interessant bok.

Ulf Magne sa...

På e-post fikk vi denne oppmuntringen:

Boken har gav meg virkelig en vekker, som jeg trengte. Den gjorde noe med mitt kristenliv. Det kjente jeg etter hvert som jeg leste. Jeg fikk en lengsel etter å leve helt og rent for Jesus.

Anonym sa...

Ville bare hive meg på og si at jeg likte boka kjempe-godt. Bra skrevet. Bra innhold.

Anonym sa...

En ivrig leser ringte for å bestille 5 bøker etter å ha lest boken:

Dette var en skikkelig oppmuntring. Det var mye å fryde seg over. Jeg har også fått svar på mye, etter å ha lest denne. Nå må jeg kjøpe inn og gi bort til jul.

Anonym sa...

Har hørt mye om boka fra venner og kjente, som også tipset om denne bloggen:) I dag gikk jeg å kjøpte den i bokhandelen. Gleder meg til å lese den.

Anonym sa...

Fikk en morsom kommentar på en betaling i dag. For i tillegg til prisen for boken + porto, fikk jeg noen ekstra kroner i "tips" for en god bok. Det var ikke dårlig. Takker så mye !!

Anonym sa...

Fra en dame som er innlagt på sykehus, fikk jeg en meget hyggelig telefon. Hun hadde god tid til å lese, sa hun, siden hun bare lå der i sengen. Og boken hadde vært til stor oppmuntring. Den hadde også gitt henne mange svar på ting hun lurte på omkring emnet "endetiden." Så jeg bare takker, og ønsker god bedring.

Anonym sa...

I dag 14.12. hadde avisen Norge Idag en fin omtale/intervju i forbindelse med utgivelsen av ENDETID. De ville lage en artikkel på dette, noe som forteller at det også var interesse for boka i avisa. Det var hyggelig.

Anonym sa...

Dette er den beste boken Ulf Magne Løvdahl har skrevet !!!

Anonym sa...

ja, jeg må si jeg ble imponert. Det er slik undervisning vi lengter etter.

Anonym sa...

Vi bruker boken i bibelgruppen vår. Vi leser et kapittel hver gang og samtaler om dette. Det har vært veldig fint.

Anonym sa...

Kan jeg bare få stille dette korte spørsmålet?

Hvorfor kaller Jesus disipplene for "bryllupsgjester" i Luk 5,33-

"Jesus svarte: "Kan bryllupsgjestene faste mens brudgommen er hos dem?"

Skal de være med blandt de som er omtalt i Åp 19?:

"Tiden er kommet for Lammets bryllup! Hans brud har gjort seg i stand"
"Salige er de som er innbudt til Lammets bryllupsmåltid."

Anonym sa...

DEN SVENSKE UTGAVEN

Den svenske oversettelsen av boken Endetid forelå faktisk allerede ved utgivelsen av den norske dvs november 2006. Først nå ser det ut for at den kommer på markedet i Sverige. Den sendes til trykking over sommerferien.

Det er interessant at den ble utsatt i alle ledd i Norge før den endelig kom, et par måneder forsinket. Nå skjer det samme i Sverige - FORTELLER DET OSS NOE ??

Anonym sa...

Faktisk så kom ikke den svenske utgaven på markedet før i begynnelsen av februar 2008.

Anonym sa...

Jeg var innom denne bloggen og leste litt. Resultatet ble at jeg måtte kjøpe boka. Det er noe av det mest spennende og interessante jeg har lest. Det gav meg mange ahaopplevelser. Og det jeg har lyst til å si som er spesielt, er at boka holder seg til Bibelen hele tiden. Det er ikke personlige meninger og spekulasjoner som er sentrum, men Guds eget ord. Det var bra. Siden jeg ikke har lest noe av Løvdahl fra før, så fikk jeg lyst til å lese mer av det han skriver.