mandag 26. januar 2009

Bøker av Ulf Magne Løvdahl


Alle bøkene som fortsatt er tilgjengelig, blant annet boken om Endetid og den nye andaktsboken, kan kjøpes i Frihets nettbokhandel. Gå inn på http://www.frihet.no/ å se hvilke bøker som er av interesse. Et lite tips: Spør du etter boken i bokhandelen så sparer du porto. Bestiller du på frihet.no kommer porto i tillegg :-)

lørdag 10. januar 2009

Dagens situasjon i Midtøsten i Endetidslys


Hvis vi ser på det som i disse dager utspiller seg i Midt-Østen, konflikten mellom Hamas og Israel, så er dette også noe som går inn i det profetiske bildet av tiden før opprykkelsen.

Gjennom flere år har Hamas og andre muslimske palestinske grupperinger terrorisert innbyggerne i de Israelske byene som ligger nærmest Gaza. I mange år var Israel under daglige angrep av selvmordsbombere, det førte til at man bygget det forhattet sikkerhetsgjerdet, som førte til at man reduserte antall selvmordsbombere med nesten 100%. Men selv i Knesset ønsket man ikke denne løsningen, men man følte seg tvunget for å beskytte landets innbyggere. Nå har man gjennom mange år tatt imot mellom 30 og 80 raketter daglig og føler seg igjen tvunget til å gjøre dramatiske grep for å beskytte sine innbyggere - noe ethvert annet land også ville ha gjort.

Så hva har dette å gjøre med endetiden? Det vi har sett gjennom mange år, er en økning av jødehatet og hatet mot nasjonen Israel. Jødehatet kommer til uttrykk ved at også norske jøder utsettes for overgrep. De har ikke vært engasjert i noen midt-østen konflikt, men fordi de er jøder skal de tas. Skoleklasser i Trondheim avlyser omvisning i synagogen, politiet må ha ekstra overvåkning av landets synagoger og barn utsettes for trakassering. Israelshatet kommer til uttrykk fra politisk hold, hvor unyanserte politiske uttalelser kommer fra de fleste land. Hatet er så stort at lille Norge får gateopptøyer i vår hovedstad. Norge får oppleve steinkasting, flaskeknusing, ødeleggelse av butikker, hærverk, nyttårsraketter skutt mot både bygninger og personer. Det er dramatisk, og det er et uttrykk for hvor stort hatet er mot Israel og deres venner.

Det er dette hatet og denne sterke unyanserte politikken som er en forutsetning for den kommende Gog-krigen (se tidligere artikkel). I Gog-krigen vil noen land fra Afrika, Midt-Østen og Europa, gå til krig mot Israel. For at dette skal være mulig, må resten av verden stilltiende godta dette. Det igjen forutsetter at man mener at man kan forsvare et slikt angrep, også de land som ikke selv deltar. Derfor er anti-semittisme og Israel-hat en forutsetning for at de øvrige land godtar og ikke blander seg inn i krigen. Bibelen viser imidlertid hvordan resultatet på denne krigen vil bli. Dette er også gjengitt i boken ENDETID.