lørdag 10. september 2016

Satan-mantra

Vi har ved flere anledninger poengtert at yoga ikke er nøytralt, men handler om religion og religiøse tanker. Denne artikkelen fra avisen Dagen bør leses. Klikk her

mandag 5. september 2016

Det skjer noe i den muslimske verden

Vi hører om islamistisk terror, ser bestialske drap og leser om forfølgelse av kristne i muslimske land.  MEN det skjer noe i den muslimske verden.  Det landet med størst prosentvis vekst for kristen tro i dag, er ikke lengre Kina.  Landet har dødsstraff for å konvertere fra islam til kristen tro.  Landet er strengt sjiamuslimsk og har finansiert mye terror gjennom årene, men landets innbyggere vender seg til Jesus.  Iran har i dag flere millioner kristne, og vekkelsen blant iranere også i utlandet pågår over hele verden.  I Syria har mange kristne flyktet for livet, men kirkene har like mange på sine gudstjenester nå som før.  Mange muslimer søker til kirkene.  Den arabiske liga hadde krisemøte om Algeri for en tid tilbake.  De var redd vekkelsen i landet skulle spre seg, og planla tiltak for å stoppe den.  Et av tiltakene var å bygge moskeer der vekkelsen var sterkest.  I Nigeria vender millioner av mennesker seg til Jesus.  Verdens tredje største baptistsamfunn finner vi nå i Nigeria med over 3,5 millioner medlemmer.  Og klikker du her, vil du kunne se en video fra Reinhard Bonkes møter i landet.  Flere av hans kampanjer har blitt klippet sammen til en film, hvor du ser et enormt menneskehav som priser Gud og tar imot Jesus som sin frelser. Listen over muslimske land med sterk vekst av kristne kunne vært lengre:  Det skjer noe i den muslimske verden !

fredag 2. september 2016

Dødehavet våkner til liv

I 2011 sendte Ben Gurion Universitetet dykkere ned i Dødehavet.  Å dykke der byr som kjent på noen utfordringer p.g.a. det høye saltinnholdet i vannet, men det dykkerne fant var oppsiktsvekkende.  De fant liv!  Mange mener dette er oppfyllelsen av et endetidstegn som vi finner i Esekiel 47.  Les mer i denne artikkelen.