torsdag 26. mars 2020

Kommer Jesus snart?

I den senere tid har spørsmålet om Jesu gjenkomst igjen dukket opp i forkynnelsen, etter å ha vært nesten borte i mange år.  

I 2006 utgav jeg boken ENDETID som beskriver hva som skal skje og rekkefølgen i endetiden.  Hovedkilden i denne boken er Johannes Åpenbaring. Denne boken har solgt meget godt og har blitt brukt i mange menigheter.

I 2015 utgav jeg en ny bok om endetiden; "55 ENDETIDSTEGN - Jesus kommer snart!" Denne ble fort utsolgt, trykket opp i nytt opplag og utsolgt igjen.  Men nå trykkes tredje opplag opp.

Disse to bøkene gir deg en veldig god gjennomgang av både hendelsene i endetiden, og hvilke tegn vi ser oppfylt i dag.  Et av tegnene som Bibelen omtaler som endetidstegn er "pest".  Flere har koblet dagens hendelser til dette tegnet.

Det er ikke et enkelttegn som viser oss om Jesu gjenkomst er nær eller ikke.  Det er summen av de tegn vi finner i Bibelen som viser oss hvor langt vi har kommet.  Det er derfor denne siste boken er viktig.  Den peker nettopp på hvordan hele 55 tegn i Bibelen nå er oppfylt.

Du finner i disse bøkene til salgs i nettbutikken til Frihet forlag - www.frihet.no

Ingen kommentarer: