mandag 5. april 2010

Himmelen


Det endelige punktum for endetiden, vil være vår evige skjebne. Det blir enten himmel eller fortapelse, alt etter hvordan vi har forholdt oss til Kristi kjærlighet og tilbud om frelse her i tiden.

Jeg hadde lyst til å reklamere for boken HIMMELEN, som kom ut i begynnelsen av mars. Boken Endetid avslutter med noen få linjer om evigheten, men den går ikke i dybdene på dette. Det gjør derimot boken Himmelen. Den tar for seg mange av de vanligste spørsmål folk har. Med utgangspunkt i Bibelen får du en gjennomgang av alt fra hvordan det vil bli i himmelen, om vi skal kjenne hverandre igjen, hva vi skal gjøre der, og hvordan vårt forhold til Gud vil være. Du finner også veien til himmelen beskrevet. Er dette av interesse, kan boken kjøpes på www.frihet.no

I det siste har jeg også blitt kontaktet av flere som ikke aksepterer Bibelens lære om fortapelsen. Det er derfor godt mulig at jeg kommer til å skrive litt om dette også. Bibelen er tydelig på at det finnes et helvete. Det er faktisk Jesus selv som taler mest om dette.

Ingen kommentarer: