mandag 10. oktober 2016

Valg - urolige tider

Det er vel ikke til å unngå å merke at det er valgkamp i USA for tiden.  I det ene øyeblikket gir kandidatene uttrykk for at de er troende mennesker og i neste øyeblikk skjeller de hverandre ut på en måte som ikke kjennetegner kristne mennesker.  Men har dette noe med endetiden å gjøre?

USA er ikke det eneste landet i verden som enten har gjort eller må gjøre noen viktige valg.  I Storbritannia valgte man å forlate EU (se tidligere artikkel her). I EU er det indre brytninger som er relativt dramatiske på flere områder, bl.a. spørsmålet om de enkelte lands selvstendighet og flyktningespørsmålet.  Man har økonomisk uro som kan se ut for å være holdt i sjakk for en stund, og det er en rekke utfordringer med EUROen.  I andre deler av verden har man tilsvarende problemer med økonomien, i Japan f.eks. lavere vekst i Kina, ny president på Filippinene som sammenligner seg selv med Hitler.  For ikke å snakke om alt som har skjedd og fortsatt skjer i Midtøsten.  Det er etniske konflikter, religiøse konflikter, geografiske konflikter osv.

Ja, dette har i aller høyeste grad med endetiden å gjøre.  Vi oppfordrer til å se hva Bibelen sier om menneskenaturen, hvordan man vil oppføre seg i den siste tid, om krig, nød og uro.  Boken 55 endetidstegn (se nedenfor) gir deg en meget god innføring i alle disse tingene.  Gjør deg rede for innspurten på denne tidsalder.

Ingen kommentarer: