lørdag 6. august 2016

PST frykter angrep mot norske kirker

PST advarer mot mulige terrorangrep i Norge. 

I sitt engelsksprålige magasin vier nå terrorgruppen IS et helt nummer til kampen mot de kristne.  

IS tok også på seg skylden for drapet på den 86 år gamle katolske presten, Jacques Hamel, i Frankrike i juli måned. Han ble drept knelende foran alteret.

Nå frykter PST i Norge for at det kan komme terrorangrep også mot norske kirker.  I sitt engelske magasin skriver IS «Vi hater dere, først og fremst fordi dere er vantro, dere nekter for Allahs enhet, enten dere skjønner det eller ikke, ved å likestille ham med andre i tilbedelsen, dere er blasfemiske mot Ham, ved å hevde at Han har en sønn, dere finner opp løgner om Hans profet og sendbud og dere innlater dere i alle muliges slags djevelske skikker. Det er derfor vi har blitt påbudt å åpent erklære vårt hat mot dere og vår fiendskap til dere.»

Jesus sier:  "Men Jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør godt mot dem som hater dere, og be for dem som ondskapsfullt utnytter dere og forfølger dere" Matteus 5:44 

Herren har fortalt oss at vi vil bli forfulgt og oppleve trengsler når vi følger Ham.  Skriften er også tydelig på at i endetiden vil forfølgelsene tilta.  Derfor ser vi disse angrepene som et tegn på at vi lever i den siste tiden og at de troendes opprykkelse nærmer seg hurtig.   

Les mer om saken her. 

Ingen kommentarer: