torsdag 21. september 2006

Trengselstiden

Mens de troende befinner seg i himmelen (se artiklene om Kristi domsstol og Lammets bryllup) vil det finne sted en trengselstid på jorden. Dette beskrives i Bibelen som den største trengsel verden noen sinne har sett, fra verdens begynnelse og fram til denne tid, Matt 24:21.

Det er flere skriftsteder som også gir oss tiden for hvor lenge denne trengselen skal pågå. Både Daniels bok og Åpenbaringen, beskriver trengselstiden som en 7 års periode.

Det er i denne perioden at Antikrist skal stå fram, en ny verdensreligion støtter Antikrist. Fra Åpenbaringen kap 6 kan du lese om denne tiden, og de hendelser som skal skje. Dette er beskrevet og forklart i boken ENDETID. Det som beskrives fra denne tiden, er en ufattelig nød. Det er sult, krig og naturkatastrofer. Det omtales som en vredestid.

Selv om alle de troende er rykket opp før trengselstiden (slik tradisjonell tro har forstått det), vil det likevel bli mulig å motta frelsen i denne tiden. Men det å bli en kristen vil bli fryktelig vanskelig, og vil være forbundet med dødsstraff. Bibelen gir så mye informasjon om det som skal skje i denne tiden at boken om endetiden har fordelt dette over to kapitler. Det handler om både de personer som skal fremstå i denne tiden, om hendelser, om basuner og vredesskåler. Alt dette ender opp med den store krigen ved israelssletten - Harmageddon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Når og hvor kan jeg få kjøpt boka?

Ulf Magne sa...

Beste tips jeg kan gi deg er at du følger med på www.frihet.no. Boken vil bli lagt ut for salg der så fort den er klar (i begynnelsen av oktober tror jeg). Når den er annonsert der, kan du også spørre etter den hos din lokale forhandler av kristelig litteratur. De trenger da å vite både tittel og forlag (Endetid, Frihet forlag). Ved kjøp fra bokhandel slipper du utgifter til porto.

Anonym sa...

Den er nok ikke klar for salg før slutten av oktober :-)

Anonym sa...

Det har vært en del uforutsette forsinkelser med boken. Den skulle først vært klar i slutten av oktober, så ble vi lovet boken 10.11. deretter 20.11. men nå har jeg fått beskjed om at den komme i morgen 23.11. Så da får vi håpe at den dukker opp til slutt.

Til alle dere som har bestilt boken og venter på den, må jeg bare beklage. Den sendes ut så fort vi får den inn.