torsdag 7. september 2006

Når kommer Jesus igjen?


Når kommer Jesus igjen? Er Kristi domsstol og Den Hvite Trone det samme? Skal de kristne være med i trengselstiden? Hvem er Antikrist og hva er slaget ved Harmageddon?

Spørsmålene om endetiden kan være mange. Det er skrevet veldig mange bøker på de fleste språk om nettopp endetiden. Nå kommer enda en !

Mange av bøkene om endetiden er meget spekulative. Man blander sammen sine egne tanker og spkulasjoner med det Bibelen sier. Denne boken holder seg til Bibelen. Du får en solid gjennomgang av hva Bibelen sier om saken. Den er pedagogisk lagt opp med en enkelt oversikt i begynnelsen av hvert kapittel. På denne måten kan du til enhver tid se hvor det enkelte kapitlet befinner seg i forhold til øvrige hendelser i endetiden. Denne boken inneholder også kapitler og emner som de fleste andre forfattere hopper over, men som absolutt har med endetiden å gjøre.

På denne bloggen kommer vi til å legge ut både noen smakebiter fra boka, men også reaksjoner og tilbakemeldinger på hvordan leserne har opplevd den. Boka kommer ut i månedsskiftet oktober/november 2006. Det er en bok på i underkant av 200 sider som koster 149,- Den kommer til å bli lagt ut for salg på nettbokhandelen til http://www.frihet.no/ og i bokhandlere som fører kristelig litteratur.

4 kommentarer:

Bjørn Olav sa...

Gratulerer med nytt og spennende tiltak. Ber om at denne bloggen må øke vår bevissthet og lengsel etter Jesu snarlige gjenkomst. La oss leve i forventningen om at det kan skje i dag. La oss våke og be.

Ulf Magne sa...

Takk for det !

Caroline Sande sa...

Ja, Jesus er det største og mest levende håpet for oss kristne og gir oss stor forventning til tiden her og nå.

Unknown sa...

Jeg takker for deres klare bibelsyn, skulle ønske det var flere som har så klare tolkninger av bibelen, så Gud velsigne dere.
Stå på!
Mvh
Torleif Mæland
Kristiansand