fredag 8. september 2006

Anbefalte bøker

Som tidligere nevn finnes det mye merkelig og useriøs litteratur om endetiden. Man blander sammen bibel, med egne tanker og fantasier.

Derfor vil jeg anbefale et par bøker som er gode på dette med endetiden. John F. Walvoord er en forfatter som har skrevet mye om endetiden. Han var i mange år president ved Dallas Theological Seminary. En av hans endetidsbøker ble oversatt til 16 språk og solgt verden over. Her vil vi anbefale boken "Prophecy" utgitt i 1993 av Thomas Nelson Publishers.

En annen forfatter som også har skrevet om endetiden er Harold L. Willmington. Han har vært både styremedlem og president for Liberty University i Lychburg. Han har også vært rektor ved Liberty Bible Institue. I flere år har han vært gjeste-professor ved American Institute of Holy Land Studies in Jerusalem, Israel. Bak seg har han ca 15 bøker, blant annet "The King is Coming, an Outline Study of the Last Days." Dette er en bok som gir god oversikt over endetiden. Jerry Falwell har skrevet forordet. Boken er utgitt i 1988 av Tyndale House Publishers.

Begge disse bøkene er noen år gamle (1993 og 1988) noe som gir mulighet for å finne dem i bruktbutikker til en rimelig penge for dem som måtte være interessert. Søk gjerne også på internett etter bruktbokforhandlere.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei flott at du anbefaller john walvoord,har selv lest mange av hans bøker.Han er regnet som en av de fremste bibellærere i nyere tid.Jeg har stor glede av å studere hans bøker verørende bibelens profetier,spesielt endetiden.Har selv hatt en stor ineresse for dette temaet i mange år og ber at Gud reiser opp tydelige basuner i vårt land som kan tale et klart budskap om de kommende ting